Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Veelgestelde vragen

Betaling

Ideal betaling:

Verzending

Verzendkosten:
Onderdelen en accessoires worden gratis verzonden vanaf €50,-
Slechts €5,95 verzendkosten voor bestellingen onder de €50,-
Voor nieuwe en gebruikte fietsen zijn de bezorgkosten €30,-

​​​​​​​Levertijd:
Bestelt u vandaag voor 17:00 een onderdeel of accessoires dan worden deze dezelfde dag nog rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.
In de meeste gevallen betekend dit dat de bestelling de volgende dag al in huis is! Fietsen worden in overleg per koeriersdienst bezorgt.

Retourneren

Retourneren / afkoelingsperiode:
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Janssen Fietsen zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Janssen Fietsen kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Janssen Fietsen heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
​​​​​​​
Janssen Fietsen
Koninginnelaan 54
7315 BT Apeldoorn