Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Cortina

Fietsen voor het hele gezin

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

Naar de grote school

Je kent het wel, dat spannende moment na groep 8, dat moment dat je naar de brugklas mag. Snel nog even boeken kaften, de laatste schoolspullen kopen bij de boekhandel en dan op de terugweg langs Profile Janssen. Want bij een nieuwe school hoort natuurlijk een nieuwe Cortina met een stevige krat voorop. De "puberproof" fiets. Sterk, praktisch en modieus. Oftewel de ideale alleskunner voor elke tiener!

Unsplash
Unsplash

Fietsen is Fashion

Fietsen is Fashion, het motto van Cortina. Unieke designs, hip en opvallend. Laat je persoonlijkheid spreken via de looks van je nieuwe Cortina. Zie jij jezelf al stralen op zo'n modieuze fiets van Cortina?


Universeel voor elke levensstijl

Een fiets voor alle fases van je leven. Een vlotte single die op de fiets naar de kroeg gaat, of de hippe moeder die met 2 kinderen de boodschappen moet doen. Voor elke tijd van je leven is er een geschikte Cortina. Zo fiets jij je leven door!

Unsplash
Unsplash

Stroomversnelling

Cortina kon in de steeds groter wordende markt van e-bikes natuurlijk niet achterblijven. Toch doen ze het net even anders. Hippe, stoere en modieuze modellen. En tegen leuke prijzen. Dus informeer snel naar de mogelijkheden

Cortina leasen?

Met een Cortina e-bike ben je nét voor die regenbui thuis, fiets je zonder moeite naar je werk en wordt elke fietstocht een feestje. Met Cortina Fix rij jij zonder zorgen op een gave Cortina fiets. Voor een vast maandbedrag kan je relaxed door de stad cruisen! Wij helpen je met de beste service, zoals pechhulponderhoud en verzekering tegen diefstal. Zo hoef je je niet druk te maken over onverwachte kosten. Het enige wat jij moet doen, is genieten van jouw Cortina e-bike!

Unsplash