Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

i:SY

Ontdek de i:SY, dé ideale metgezel voor camperavonturen! Dit exclusieve Duitse fietsmerk combineert de handigheid van een compactbike met de kracht van een volwaardige e-bike. Het stevige frame biedt duurzaamheid en stabiliteit, terwijl de compacte vorm perfect is voor onderweg.

Bekijk ons aanbod
i:SY

Onze favorieten

So easy

Het zit eigenlijk al in de naam, hij is er om het leven easy te maken. Maar hoe? Door het sterke maar uiterst compacte ontwerp is de i:SY makkelijk mee te nemen op de auto, de caravan of in de camper. Oftewel de perfecte reisgenoot. De vriend waar je op kan bouwen na alle irritaties van het opbouwen van de tent. Kortom het maakt je reis, waar naartoe dan ook, een stukje makkelijker
​​​​​​​

Unsplash
Unsplash

Net zo goed, maar net wat anders

De i:SY is een gevalletje apart. Een volwaardige e-bike die te warm is gewassen. Maar door slimme technieken en stevig frame zal je van het formaat geen nadelen ondervinden. Hij fietst namelijk net zo goed als een gewone e-bike. En is net zo breed inzetbaar, misschien nog wel breder. 

Mijn Ferrari staat in de schuur

Het formaat is niet het enige wat de i:SY zo uniek maakt. Door de vele verschillende kleuren waarin de i:SY geleverd kan worden zit er voor iedereen wat tussen. Of je 'm nu graag wil matchen met dat ene jurkje, gewoon graag wil opvallen of wil kunnen zeggen dat je Ferrari in de schuur staat, jouw kleur behoort tot de mogelijkheden.
​​​​​​​

Unsplash
Unsplash

Zó veelzijdig

Buiten verschillende kleuren kan je de i:SY ook met veel verschillende technische variaties krijgen. Van een elektrische 5 versnelling tot een traploze versnellingen met riemaandrijving voor een nog grotere easy factor. Voor alle verschillende mogelijkheden kun je gerust even door de modellenlijst snuffelen. Zo i:SY kan het zijn.

i:SY leasen? 

​​​​​Het leasen van een i:SY is net als het leasen van een auto: voor een vast bedrag per maand rijdt jij op een splinternieuwe fiets van hoge kwaliteit. In het complete leaseplan is alles al geregeld: pechhulp, onderhoudsbeurten, service, reparaties en verzekering. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van je fietsritjes.

Unsplash