Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Sparta

Jouw wereld dichterbij

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

A-SERIE | ALLROUND URBAN E-BIKES

Je dagelijkse rit naar kantoor, gewoon een blokje om of de stadse grenzen doorbreken en lekker vrij zijn in de natuur. Met de a-SHINE serie doe je dat in stijl, maar belangrijker nog: met de juiste tools. Een comfortabele vering, heerlijk stabiel rijgedrag en een krachtige middenmotor. Alles wat je nodig hebt om te genieten van jouw vrije momenten. De a-SHINE M8b werd zelfs verkozen tot beste e-bike van het jaar in 2019. Ben je al een gaatje in je agenda aan het zoeken voor je eerste rit?

Unsplash
Unsplash

SPARTA C-GRID

Met de Sparta c-GRID e-bikes ga jij stijlvol op pad door de stad. Een strak design, fijne prijs en het vermogen om je snel van A naar B te brengen.
Voel stadse vibes met de e-bikes uit de c-GRID serie. Met het cleane en moderne design steel je gegarandeerd de show, waar je ook gaat. Geen fiets die van je oma lijkt te zijn geweest, maar een moderne e-bike waarmee je gezien mag worden.

D-SERIE | E-BIKES VOOR WOON-WERKVERKEER

Zocht je een reden om je auto in het vervolg te laten staan, dan heb je 'm bij deze gevonden. Met deze krachtige e-bikes uit de d-BURST serie schiet je pijlsnel over de weg en ben je andere fietsers te snel af. Deze serie zit bomvol technische snufjes zoals een héle krachtige motor en displays die jou alle informatie geven over je rit. Wil je het een stapje verder brengen? Connect je e-bike dan met de Sparta app (abonnement). Verzamel data en volg je e-bike altijd met de ingebouwde track & trace.

Unsplash
Unsplash

De Apeldoornse Spartanen

Sparta kom je al 100 jaar tegen, in welke uithoek van Nederland je dan ook bent. Sparta is niet meer weg te denken binnen het fietslandschap. Voor Sparta heeft de afgelopen eeuw in het teken gestaan van verbeelding, realisatiekracht en enthousiasme. Zo heeft Sparta samen de meest innovatieve fietsen ontwikkeld. Het doel? Ervoor zorgen dat mensen steeds vaker de fiets kiezen. En dat doen ze nu nog steeds. Sparta is eigenzinnig in de positieve zin van het woord en helpt de landelijke transitie naar duurzame en gezonde mobiliteit versnellen.

Sparta E-bike leasen?

Naar je werk, de stad of de natuur in? Het liefst doe je dat ontspannen op de e-bike van je dromen. Want jij weet hoe goed fietsen is voor je gezondheid en je omgeving. Maar wat je minder ontspanning geeft, is het onderhoud van je e-bike, of vervelender nog, diefstal. Goed nieuws! Met private lease van Sparta, fiets je in no-time rond op jouw ideale e-bike mét een zeer uitgebreid servicepakket voor een overzichtelijk bedrag per maand.

Unsplash