Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Dutch ID

Het beste ID van Nederland

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

100% Hand built in Holland

Dutch ID heeft een passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden de e-bikes ontworpen en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, lange levensduur en meer rijcomfort.

Unsplash
Unsplash

De nieuwste technologie

De Dutch ID modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologie afkomstig van de beste leveranciers, zoals A-merken Bosch, Shimano, Gates en Enviolo.
Alle e-bikes hebben een krachtige motor, sensoren, displays en versnellingen met een moeiteloze bediening en lichtgewicht afneembare accu’s met een lange levensduur. Er wordt gewerkt met uitstekende remsystemen en verlichting van hoge kwaliteit wat zorgt voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid.

Ongeëvenaard rijplezier met een sportief karakter

Een solide en stijf frame is de basis van elke Dutch ID e-bike. Hoe hoger de kwaliteit van het frame, hoe beter de fiets rijdt. Alles voelt hierdoor soepel, uitdagend en betrouwbaar.
Alle Dutch ID frames worden stuk voor stuk ontwikkeld onder de strengst geldende productiestandaarden, met hitte behandeld voor maximale stijfheid en gelakt met oog voor het kleinste detail in schitterende kleuren.

Unsplash
Unsplash

Nederlands ontwerp

Dutch ID fietsen zijn te herkennen aan een minimalistische en eigentijdse vormgeving. Ze bestaan uit hoogwaardige materialen die garant staan voor hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.
Al bij de eerste schetsen wordt rekening gehouden met de integratie van alle elektronica en de ophanging van de motor. De perfecte afstemming tussen gewicht, stijfheid, ondersteuning en geometrie zorgt voor heerlijk rijdende e-bikes.

Dutch ID leasen

Voor een klein bedrag per maand een Dutch ID e-bike leasen? Zonder zorgen? Dat kan!

Unsplash