Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Big Power Little Pack

Het elektrische systeem is ontwikkeld met experten van Williams Advanced Engineering en maakt gebruik van Formule E-autosporttechnologie. Het resultaat is o.a. een 300 Wh lithium-ionbatterij in een lichtgewicht pakket van slechts 2,9 kg*. Zo ben je dus nooit overbelast. Verwijder en bevestig de accutas met één druk op de knop. Neem hem mee en laad hem op waar je maar wil. Volledig opladen in 4 uur, of snel wat bijladen als je weinig tijd hebt. *Met de geïntegreerde USB-poort kan je bovendien je telefoon onderweg bijladen.

Go Electric
Big Power Little Pack

Alles wat je nodig hebt

Een White stalen frame. Het originele 3-delige vouwsysteem. Drie gebruiksvriendelijke naafversnellingen. Een natuurlijke zithouding en geniet van de rijpositie met een hoog stuur. Compatibel met originele Brompton-onderdelen, zodat je gaandeweg kunt upgraden

Go Basic
Alles wat je nodig hebt

Het Brompton-vouwsysteem

Onze oprichter Andrew Richie ontwierp de fiets vakkundig in 1975 om te transformeren tot een klein pakket dat net iets groter is dan de wielen in minder dan 20 seconden. Niets vouwt zoals een Brompton.

Go Urban
Het Brompton-vouwsysteem

De originele, gemaakt voor vandaag

De originele Brompton-vouwfiets met een robuust stalen frame. Trots handgemaakt in Londen. Het meest aanpasbare Brompton-model, er is een C Line voor iedereen. De C Line-vouwfiets geeft hetzelfde gevoel om met plezier en overal naartoe te fietsen dat het altijd heeft gedaan. En vandaag, met verfijnde geometrie, strakke ontwerpupdates en gemoderniseerde componenten, doet het dit beter dan ooit. Al meer dan 45 jaar hebben eigenaren over de hele wereld hun vertrouwde stalen vouwfietsen op honderden manieren aangepast aan hun behoeften. Met C Line staan uw opties altijd open.

Go Original
De originele, gemaakt voor vandaag

Het Brompton vouwsysteem

Alle voordelen van een e-bike, verpakt in het originele 3-delige vouwsysteem. Het duurt ongeveer 20 seconden om je fiets om te toveren tot een klein compact pakket (585 mm hoog x 565 mm lang x 270 mm breed) dat je overal kunt meenemen, opbergen en voortrollen. Geen reden om je fiets buiten achter te laten. Neem hem mee in spitstreinen, metro's, boten of in de kofferbak. En geniet van de rit.

Unsplash
Unsplash

1, 2, 3 start!

Klaar om te gaan? Met de naafversnellingen van de A Line kun je schakelen wanneer je stilstaat, dus opstappen is eenvoudig. Duw de enkele hendel omhoog of omlaag. De drie versnellingen zijn afgedicht in het middelste deel van het achterwiel. Ze zijn beschermd tegen water, gruis en impact en hebben zo een lange levensduur met minimaal onderhoud

Anders dan andere fietsen

Bromptons worden op een speciale wijze gemaakt. We ontwikkelen efficiënte oplossingen om je te verplaatsen in de stad en daarbuiten. De onze is een fiets die meer doet dan het voor de hand liggende, het lost problemen op waarvan klanten niet wisten dat ze die hadden. 'Je begrijpt Brompton pas als je er een hebt.'

Unsplash
Unsplash

Made in London

Een 'vliegend tapijt', een transportoplossing naar alle uithoeken van elke stad ter wereld. Dat was de visie in 1975 en ze leidt ons nog steeds tot op vandaag. Brompton wordt gekenmerkt door het ingenieuze ontwerp van onze oprichter Andrew Ritchie en door onze moed om het anders te doen. In onze fabriek in West-Londen en onze gespecialiseerde lasafdeling in Sheffield werkt een team van meer dan 300 ingenieurs, ontwerpers, monteurs, makers en uitvinders om 's werelds beste vouwfiets te maken.

Overal mee naartoe

Bromptons kunnen worden opgevouwen tot een compact en goed vast zittend pakketje. In minder dan 20 seconden. Je kan ze meenemen in spitstreinen zonder te reserveren, in kleine autokoffers, in taxi's, boten, trams en bussen. Neem ze mee naar vergaderingen, cafés en supermarkten. Het functionele ontwerp past zich aan aan jouw dagelijkse routines en reist overal met je mee, zowel binnen als buiten.

Unsplash