Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582
Schindelhauer | Gustav

Schindelhauer Gustav

Schindelhauer Gustav
Schindelhauer Gustav Schindelhauer Gustav Schindelhauer Gustav Schindelhauer Gustav
Schindelhauer | Gustav |

Schindelhauer Gustav

Beperkt op voorraad

1.750,

Beschikbaar in de winkel als testfiets.
❗ Maak een afspraak voor een proefrit.
Direct leverbaar!
Bevestig aanvraag

Reserveren of proefrit aanvragen Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren of een proefrit aan te vragen. Profile Janssen neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de aanvraag met u door te nemen, en eventuele vragen te beantwoorden. Tevens kunnen we u dan gelijk informeren wanneer de fiets eventueel geleverd kan worden. Is uw aanvraag zaterdag na 16:00 gedaan, dan nemen wij dinsdag contact met u op. Zondag en maandag zijn wij namelijk gesloten.

Beschrijving

Praktisch, functioneel en toch minimalistisch - Gustav is een allrounder in het wegverkeer en biedt comfort en functionaliteit in het dagelijkse woon-werkverkeer. Een hoogtepunt is het geïntegreerde bagagerek vooraan met het slimme spanriemsysteem. De bagagedrager, die stevig met het frame is verbonden, is niet sturend en maakt het ook mogelijk om grotere ladingen veilig te vervoeren zonder de wegligging te beïnvloeden. Van de picknickdeken tot het pakket, het door Schindelhauer ontwikkelde spanbandsysteem biedt flexibele en betrouwbare bagagebeveiliging.

Dankzij de nieuwe framegeometrie van Schindelhauer, met een langere balhoofdbuis en kortere stuurpen, heeft Gustav een comfortabele zithouding. Een kinderzitje kan probleemloos worden gemonteerd en ook een Thule kinderaanhanger kan op de achterwielas worden gemonteerd. Geplaveide straten en onbegaanbare parkpaden worden de nieuwe favoriete kortere weg dankzij de grote banden. Gustav is voorzien van een onderhoudsvrije 8-speed Shimano Nexus naafversnelling. De allrounder wordt afgerond met een elegante vorm van verlichting die discreet opgaat in de Curana spatborden.

Meer informatie over dit product?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service