Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Riese & Müller Cargo

Riese & Müller's nieuwe fietsen, de MultiTinker, MultiCharger en Carrie, transformeren stedelijke mobiliteit door de traditionele bakfiets te verfijnen naar een slimmer, handiger alternatief. De MultiTinker en MultiCharger bieden gebalanceerde oplossingen met bagage en kinderen achterop, wat zorgt voor stabiliteit en veiligheid. De Carrie biedt een uitvouwbare bak voor wie de traditionele bakfiets nog niet helemaal achter zich wil laten.

Riese & Müller Cargo
Multi Tinker

Riese & Müller's MultiTinker biedt een revolutionaire kijk op stadsvervoer met zijn slimme ontwerp dat bagage en kinderen achterop plaatst, waardoor de balans verbetert en de kans op ongelukken vermindert. Deze veelzijdige fiets combineert functionaliteit met een gestroomlijnd ontwerp, waardoor het een favoriet is voor wie op zoek is naar een praktische en elegante oplossing voor dagelijks gebruik in de stad.

Unsplash
Unsplash

Carrie

Voor wie de charme van een bakfiets niet wil opgeven, maar wel op zoek is naar meer flexibiliteit, biedt Riese & Müller de Carrie. Deze innovatieve bakfiets is uitgerust met een uitvouwbare bak, waardoor de breedte aanpasbaar is aan de behoeften van de gebruiker. Of u nu door smalle straatjes manoeuvreert of extra laadruimte nodig heeft, de Carrie past zich moeiteloos aan en biedt een unieke combinatie van veelzijdigheid en traditioneel vakmanschap.

Multi Charger 2

De MultiCharger van Riese & Müller is een ware gamechanger voor gezinnen en actieve stadsbewoners. Met zijn innovatieve ontwerp biedt deze e-bike een ruime laadcapaciteit achterop, waardoor boodschappen doen, kinderen vervoeren of zelfs een kleine lading goederen meenemen moeiteloos wordt. Met de MultiCharger geniet u van een comfortabele en veilige rijervaring, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere stedelijke mobiliteit.

Unsplash