Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Riese & Müller

Waar vakmanschap en innovatie samenkomen om de ultieme fietservaring te creëren. Met toewijding aan detail, geavanceerde technologieën en een unieke designbenadering, biedt Riese & Müller een assortiment hoogwaardige unieke e-bikes.

Bekijk alle modellen
Riese & Müller

Onze favorieten

Nevo4 GT Vario

Ontdek de geweldige rij-eigenschappen van de Riese & Müller Nevo4 GT Vario, verkrijgbaar bij Janssen Fietsen. Uitgerust met de krachtige Bosch CX middenmotor en een indrukwekkende 750Wh accu, biedt deze e-bike een ongeëvenaarde actieradius. Geniet van moeiteloos schakelen dankzij de Enviolo traploze versnelling, terwijl de brede banden, luchtgeveerde voorvork en de mogelijkheid tot zadelverwarming zorgen voor maximaal comfort op elke rit. Ervaar de perfecte combinatie van prestaties, stijl en luxe met de Riese&Müller Nevo4 GT Vario.

Unsplash
Unsplash

Charger4 GT Vario

Ultieme vrijheid op twee wielen, de Riese & Müller Charger4 GT Vario, verkrijgbaar bij Janssen Fietsen. Voorzien van de krachtige Bosch CX middenmotor en een krachtige 750Wh accu, garandeert deze e-bike een indrukwekkend bereik. Ervaar traploos schakelen met de Enviolo versnelling en geniet van extra stabiliteit dankzij de brede banden. Met een luchtgeveerde voorvork en optionele ABS (Anti-lock Braking System) wordt veiligheid naar een hoger niveau getild. Ontdek de perfecte mix van prestaties en technologische innovatie met de Riese & Müller Charger4 GT Vario.

Riese & Müller Cargo E-Bikes

Riese & Müller's nieuwe fietsen, de MultiTinker, MultiCharger en Carrie, transformeren stedelijke mobiliteit door de traditionele bakfiets te verfijnen naar een slimmer, handiger alternatief. De MultiTinker en MultiCharger bieden gebalanceerde oplossingen met bagage en kinderen achterop, wat zorgt voor stabiliteit en veiligheid. De Carrie biedt een uitvouwbare bak voor wie de traditionele bakfiets nog niet helemaal achter zich wil laten.

Unsplash
Unsplash

Culture Silent

Uitgerust met de krachtige Bosch SX middenmotor en een superlichte 400Wh accu, biedt deze hippe en wendbare e-bike een moeiteloze stadsrit. Met de Nexus 8 versnellingen en een gewicht van slechts 21,8 kg, inclusief accu, is de Culture perfect voor urban avonturen. De moderne uitstraling van de Culture voegt een vleugje stijl toe aan elke straat en maakt het een opvallende keuze voor stadsbewoners die graag in stijl reizen. Kies uit trendy kleuren zoals Blossom & Denim en ervaar stijlvolle mobiliteit in het hart van de stad.

Speed-pedelecs

Riese & Müller speed pedelecs worden vaak geprezen vanwege hun uitstekende kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het merk staat bekend om zijn stijve frames die zorgen voor een stabiele en comfortabele rijervaring, zelfs bij hoge snelheden. Wat hen nog aantrekkelijker maakt, is dat bijna elk model van Riese & Müller beschikbaar is als speed pedelec, waardoor fietsers een ruime keuze hebben in verschillende stijlen en functies. Bovendien is Riese & Müller het enige merk dat een lage instapmodel op de markt heeft als speed pedelec, waardoor het merk een unieke optie biedt voor diegenen die op zoek zijn naar toegankelijkheid en gemak bij het gebruik van een high-speed e-bike.

Unsplash