Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Riese & Müller

Waar vakmanschap en innovatie samenkomen om de ultieme fietservaring te creëren. Met toewijding aan detail, geavanceerde technologieën en een unieke designbenadering, biedt Riese & Müller een assortiment hoogwaardige unieke e-bikes.

Bekijk alle modellen
Riese & Müller

Onze favorieten

Nevo4 GT Vario

Ontdek de geweldige rij-eigenschappen van de Riese & Müller Nevo4 GT Vario, verkrijgbaar bij Janssen Fietsen. Uitgerust met de krachtige Bosch CX middenmotor en een indrukwekkende 750Wh accu, biedt deze e-bike een ongeëvenaarde actieradius. Geniet van moeiteloos schakelen dankzij de Enviolo traploze versnelling, terwijl de brede banden, luchtgeveerde voorvork en de mogelijkheid tot zadelverwarming zorgen voor maximaal comfort op elke rit. Ervaar de perfecte combinatie van prestaties, stijl en luxe met de Riese&Müller Nevo4 GT Vario.

Unsplash
Unsplash

Charger4 GT Vario

Ultieme vrijheid op twee wielen, de Riese & Müller Charger4 GT Vario, verkrijgbaar bij Janssen Fietsen. Voorzien van de krachtige Bosch CX middenmotor en een krachtige 750Wh accu, garandeert deze e-bike een indrukwekkend bereik. Ervaar traploos schakelen met de Enviolo versnelling en geniet van extra stabiliteit dankzij de brede banden. Met een luchtgeveerde voorvork en optionele ABS (Anti-lock Braking System) wordt veiligheid naar een hoger niveau getild. Ontdek de perfecte mix van prestaties en technologische innovatie met de Riese & Müller Charger4 GT Vario.

Multicharger2 GT Vario

Uitgerust met een krachtige Bosch CX middenmotor en een indrukwekkende 750Wh accu, biedt deze e-bike niet alleen ongeëvenaarde prestaties, maar maakt ook het vervoer van kinderen naar school of sport een moeiteloze ervaring. Met de mogelijkheid om comfortabel twee kinderen mee te nemen, wordt elke rit een gezamenlijk avontuur. In vergelijking met een bakfiets is de Multicharger2 GT Vario minder lomp, zwaar en breed, waardoor manoeuvreren door stadsstraten en op drukke pleinen veel handiger wordt. Ontdek het plezier van samen onderweg zijn en de veelzijdigheid van de Riese & Müller Multicharger2 GT Vario.

Unsplash
Unsplash

Culture Silent

Uitgerust met de krachtige Bosch SX middenmotor en een superlichte 400Wh accu, biedt deze hippe en wendbare e-bike een moeiteloze stadsrit. Met de Nexus 8 versnellingen en een gewicht van slechts 21,8 kg, inclusief accu, is de Culture perfect voor urban avonturen. De moderne uitstraling van de Culture voegt een vleugje stijl toe aan elke straat en maakt het een opvallende keuze voor stadsbewoners die graag in stijl reizen. Kies uit trendy kleuren zoals Blossom & Denim en ervaar stijlvolle mobiliteit in het hart van de stad.

Swing4 Silent

Uitgerust met de krachtige Bosch Performance middenmotor en een duurzame 500Wh accu, biedt deze e-bike een moeiteloze en krachtige rijervaring. De Nexus 8 versnellingen zorgen voor soepel schakelen, terwijl de brede banden en klassieke lijnen de fiets een stijlvol en tijdloos karakter geven. Met een vleugje retro flair is de Riese & Müller Swing4 de ideale metgezel voor wie op zoek is naar een elegant en betrouwbaar vervoermiddel. Ervaar de harmonie van design en functionaliteit op elke rit.

Unsplash