Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Ortlieb

Waterproof Made In Germany

Bekijk ons aanbod

KEEP DRY WHAT YOU LOVE.

Daarvoor werken wij bij ORTLIEB elke dag. Wij willen onszelf iedere dag heruitvinden en producten ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoen. Genaaide producten vormden het begin bij ORTLIEB, begonnen is de bedrijfsgeschiedenis thuis bij Hartmut aan de naaimachine van zijn moeder in 1982. De naden van de tassen werden getapet, opdat ze bijna dicht waren. Voor een lang en intensief gebruik volstaat deze vorm van “waterdichtheid” evenwel niet.

Unsplash
Unsplash

Daarom heeft Hartmut Ortlieb reeds in 1984 de zogenaamde “lastechniek met hoge frequentie” geïntroduceerd. Alleen met deze speciale techniek vervaardigde producten zijn – de lasnaden inbegrepen – absoluut waterdicht tot 100.000 mm waterkolom. Een technische mijlpaal! Ter vergelijking: een tent heeft een waterkolom van 10.000 mm.

TRUE STORY. TRULY SUSTAINABLE.

Echte duurzaamheid zit reeds sinds 1982 in elk van onze producten. Produceren in Duitsland? Hebben wij altijd al gedaan. Duurzaamheid? Is dat wat onze tassen en rugzakken zo uniek maakt. Repareren in plaats van weggooien? Dat doen wij al meer dan 40 jaar. En met 18.000 reparaties per jaar zijn wij een echte wereldkampioen op dat gebied. De mogelijkheid om ieder product te repareren, heeft precies daarom ook bij elke nieuwe ontwikkeling de hoogste prioriteit. Nieuwe producten verkopen,dat kan iedereen. Wij van ORTLIEB willen dat jullie tassen en rugzakken echt decennialang meegaan.

Unsplash
Unsplash

FIETSTASSEN

ORTLIEB staat voor gegarandeerd waterdichte fietstassen! Gaande van de stuurtas tot de zadeltas vind je bij ons alles wat jouw bagagehartje begeert en dat allemaal Made in Germany. Stap swingend op jouw City of Touring-Bike – voor de aangewezen fietstas zorgen wij. Je hebt een passie voor Bikepacking met alles wat daarbij hoort? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres!

Meer informatie?

​​​​​

Unsplash