Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Klever

Real 45 E-Bikes

Bekijk ons aanbod

Ons aanbod.

Geen sterke verhalen, sterke motoren

Doordat de kracht direct wordt overgebracht vanuit het wiel naar de grond, en niet een ketting of riem ertussen heeft, gaat er minder kracht verloren in de overbrenging en gaat er meer kracht naar het daadwerkelijk naar voren gaan. Dit maakt ons systeem bijzonder geschikt voor high-speed ritten met 45km/h. Ervaar de X-Pinion zelf en voel het verschil met de concurrentie.

Unsplash
Unsplash

N Rogue 45

Alles wat Klever in de afgelopen jaren geleerd en geinnoveerd heeft, hebben zij in deze fiets gestopt. Een sportief ogende, oersterke speed pedelec met een accu van maarliefst 1200Wh.
Fietsen op topsnelheid was nog nooit zo makkelijk. De krachtige achterwiel-aandrijving lanceert je in no-time naar de gelimiteerde grens van 45km/u, maar zal u niet te hard tegenhouden in het op eigen spierkracht over die grens te gaan. En dat alles voor de mooie prijs vanaf €4999,-!
Dus geniet van de rit en "Take the long way home"

HAVE IT ALL

De Y Gala 45 biedt u onverwacht hoge prestaties, een stijlvol design, praktisch comfort en relevante veiligheidsvoorzieningen. De Klever Y Gala 45 heeft richtingaanwijzers die met de duim vanaf het stuur te bedienen zijn. Hierdoor geef je de richting aan en houd je beide handen aan het stuur. Daarnaast heeft de Klever Y Gala een aandrijfriem in plaats van een ketting voor een nog soepelere rit en minder onderhoud. Als je op zoek bent naar een fiets met een topsnelheid van 45 km/u, een goede acceleratie en een comfortabele zithouding, dan is de Y Gala 45 iets voor jou.

Unsplash
Unsplash

Unieke power

Buiten de waanzinnig krachtige achterwiel-motor van de Klever X Series is Klever ook een van de weinige merken met een optie voor een 1200Wh accu. Door deze combinatie rijdt u niet alleen vlotter dan de buurman, maar ook nog verder. Daarom kiest u voor Klever.

Word een leader

Zie je jezelf al rijden op een Klever?
Voor een klein bedrag per maand kunt u al zo'n indrukwekkende fiets leasen. 

Unsplash