Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Gazelle

Ontdek Gazelle bij Janssen Fietsen voor lokaal vakmanschap, persoonlijk advies en betrouwbare service. Kies uit een breed assortiment Gazelle-fietsen, inclusief de nieuwste modellen zoals de Eclipse, Grenoble en Ultimate. Ervaar de kwaliteit en duurzaamheid van een Gazelle.

Bekijk alle Gazelle e-bikes
Gazelle

Onze favorieten

Bij Janssen Fietsen, jouw Gazelle specialist in Apeldoorn, ontdek je de Gazelle Grenoble C8, een betrouwbare e-bike met geavanceerde Bosch-motor, ideaal voor jouw fietsavonturen in en rond Apeldoorn en de prachtige Veluwe. Deze betrouwbare e-bike beschikt over 8-versnellingen voor moeiteloos schakelen, terwijl de lederen handvatten en het gel-zadel zorgen voor een comfortabele rit. Met een rechte zithouding geniet je van een ontspannen fietservaring. De krachtige 400Wh of 500Wh accu biedt voldoende energie voor langere tochten door de natuur. Ervaar betrouwbaarheid en comfort met de Gazelle Grenoble C8.

Unsplash
Unsplash

Ontdek de Gazelle Ultimate bij Janssen Fietsen in Apeldoorn, dé perfecte fiets voor veeleisende fietsers die streven naar topprestaties. Uitgerust met een krachtige Bosch-middenmotor tot 75Nm, biedt deze e-bike moeiteloze ondersteuning, ideaal voor de heuvelachtige omgeving van de Veluwe. Met de rechte stuurbocht, een gel-zadel en een sportieve zithouding geniet je van maximaal comfort en optimale prestaties. De 500Wh accu zorgt voor een groot bereik, waardoor je moeiteloos de prachtige natuur in en rond Apeldoorn kunt verkennen. Ervaar de ultieme combinatie van kracht, comfort en duurzaamheid met de Gazelle Ultimate.

Ontdek de Gazelle Chamonix HMS bij Janssen Fietsen in Apeldoorn, de ultieme keuze voor een sportieve en dynamische fietservaring. Uitgerust met een krachtige Shimano-middenmotor van 60Nm, levert deze e-bike moeiteloze prestaties en is perfect geschikt voor de uitdagende terreinen van de Veluwe. Met 5 soepel schakelende versnellingen, riem aandrijving en een gel-zadel biedt de Gazelle Chamonix HMS niet alleen comfort, maar ook top-kwaliteit voor een plezierige rijervaring. De indrukwekkende 504Wh accu garandeert een langdurige en energieke rit, waardoor je moeiteloos de prachtige omgeving van Apeldoorn kunt verkennen. Ontdek de perfecte combinatie van sportiviteit en comfort met de Gazelle Chamonix HMS.

Unsplash
Unsplash

Ontdek de Gazelle Orange C8 bij Janssen Fietsen in Apeldoorn, jouw vertrouwde partner voor hoogwaardige fietsen. Uitgerust met een betrouwbare Bosch-motor, biedt deze e-bike moeiteloze ondersteuning voor jouw tochten in en rond de prachtige Veluwe. Met 8 soepel schakelende versnellingen, lederen handvatten en een gel-zadel geniet je van ultiem comfort. Ervaar een koninklijke zithouding tijdens je ritten, afgestemd op jouw comfort en gemak. Kies tussen de 400Wh of 500Wh accu-opties en geniet van een langere actieradius. De Gazelle Orange C8 belichaamt tijdloze stijl en betrouwbaarheid, waardoor het de ideale metgezel is voor jouw tijdloze fietsavonturen. Verken Apeldoorn en de omliggende natuur met deze e-bike.

​​​​​Ontdek de Gazelle Paris bij Janssen Fietsen in Apeldoorn. Met een 40Nm Bosch-motor en 7  versnellingen is deze e-bike perfect geschikt voor de binnenstad van ons prachtige Apeldoorn. De echte Gazelle zithouding biedt comfort en gemak tijdens je ritten, terwijl je kunt kiezen tussen een 400Wh of 500Wh accu voor een optimale actieradius. De Gazelle Paris combineert een vriendelijke prijs met hoogwaardige prestaties, waardoor het de ideale keuze is voor wie op zoek is naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ervaar het gemak van de lage instap en ontdek de Gazelle Paris.

Unsplash