Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Flyer Swiss E-Bikes

Ontdek premium fietsinnovatie met Flyer, de Zwitserse kwaliteitsmeester, bekend als pionier van de eerste e-bike met middenmotor en laaggeplaatste accu voor optimale balans. Ervaar Zwitserse perfectie en betrouwbaarheid bij Janssen Fietsen, waar we met trots de erfenis van Flyer's kwaliteit voortzetten. Verken nu onze selectie.

Bekijk ons aanbod
Flyer Swiss E-Bikes

Onze favorieten

De Gotour 7.23

Ontdek de ultieme fietservaring met de nieuwe Flyer Gotour 7.23, verkrijgbaar bij Janssen Fietsen in Apeldoorn. Uitgerust met de krachtige Bosch-middenmotor van 85 Nm en de Bosch PowerTube met 750Wh, biedt deze e-bike moeiteloze prestaties en een indrukwekkend bereik. Dankzij de soepele riemaandrijving en Enviolo traploze versnelling geniet je van een onderhoudsarme en geruisloze rit. Ontdek de perfecte combinatie van technologie en comfort met de Flyer Gotour 7.23, nu beschikbaar bij Janssen Fietsen in Apeldoorn.

Unsplash
Unsplash

De Upstreet 7.23

Ontdek ultieme vrijheid met de nieuwe Flyer Upstreet 7.23 bij Janssen Fietsen in Apeldoorn! Deze e-bike, met krachtige Panasonic-middenmotor (95 Nm) en indrukwekkende 750Wh accu, staat garant voor zorgeloze en langdurige ritten. Geniet van het gemak van riemaandrijving en Enviolo traploze naafversnelling. Schwalbe Al Grounder banden bieden optimale grip, terwijl het 3.5" Color LED Fit Display essentiële informatie met flair weergeeft. Beleef stijl, comfort en technologie met de Flyer Upstreet 7.23, nu verkrijgbaar bij Janssen Fietsen!

Gegarandeerd Zwitserse kwaliteit

Stap binnen in de wereld van premium fietsen met Flyer, de Zwitserse meester in kwaliteit en innovatie. Als een pionier in Apeldoorn was Janssen Fietsen een van de allereerste dealers in Nederland die de topklasse e-bikes van Flyer omarmde. Flyer, die als pionier de eerste e-bike met middenmotor en accu laag in het frame introduceerde voor een betere balans wordt vaak vergeleken met de Rolls-Royce onder de e-bikes.  Ontdek de Zwitserse perfectie en betrouwbaarheid bij Janssen Fietsen.

Unsplash
Unsplash

De Gotour6 3.40

Ontdek de Flyer Gotour6 3.40 bij Janssen Fietsen in Apeldoorn, jouw ideale metgezel voor moeiteloze fietsavonturen. Uitgerust met een krachtige Bosch-middenmotor van 50 Nm en een duurzame 500Wh accu, biedt deze e-bike betrouwbare prestaties. De dichte kettingkast en Nexus 5-versnelling zorgen voor een onderhoudsarme en soepele rit, terwijl de vriendelijke prijs van €2999,- deze kwaliteitsfiets toegankelijk maakt voor iedereen. Ervaar comfort, betrouwbaarheid en betaalbaarheid met de Flyer Gotour6 3.40.

De Upstreet1 7.43

Ontdek de Flyer Upstreet1 7.43 bij Janssen Fietsen in Apeldoorn, de ideale metgezel voor jouw avonturen. Met een krachtige Bosch-middenmotor van 65 Nm en een robuuste 500Wh accu, biedt deze e-bike indrukwekkende prestaties. De riemaandrijving en het compacte ontwerp maken de Upstreet1 7.43 perfect geschikt voor reizen met camper of caravan. Ervaar de perfecte balans tussen klein formaat en grootse prestaties met de Flyer Upstreet1 7.43, nu verkrijgbaar bij Janssen Fietsen.

Unsplash