Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Fietsverzekering

U moet er toch niet aan denken dat er iets met uw kostbare bezit gebeurd. Gelukkig kunt u uw fiets verzekeren en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de diefstal van, of beschadigingen aan uw fiets. De premies voor het verzekeren van een fiets vallen over het algemeen voor 100% mee. U kunt kiezen uit een verzekering tegen alleen diefstal, maar ook tegen diefstal en beschadiging. Voorwaarde bij diefstal is natuurlijk wel dat de fiets op slot staat met een door de stichting ART goedgekeurd veiligheidsslot.

Profile Janssen werkt samen met de ANWB en bieden u voor een voordelige premie een goede fietsverzekering. Bent u lid van de ANWB dan ontvangt u 5% korting op de premie. De pluspunten van de ANWB Fietsverzekering:
- Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar
- Stel zelf uw fietsverzekering samen
- Accessoires eenvoudig meeverzekerd
- Keuze uit betalen per jaar of per maand (vanaf € 4,40)
U kunt kiezen uit twee basisdekkingen:


U kunt kiezen uit twee basisdekkingen:
​​​​​​​

Diefstal
U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u kosteloos direct een nieuwe fiets. Hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen. Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot, met 2 sterren.

​​​​​​​Diefstal&Beschadiging
Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadiging aan uw fiets. Zoals bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt de schade aan u vergoed. Gaat u fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren, dan ontvangt u een nieuwe fiets. Daarnaast kunt u uw fietsverzekering eenvoudig uitbreiden met Verhaalsrechtsbijstand en Ongevallen. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.​​​​​​​T

Unsplash

Elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? Dan is uw accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking Beschadiging.

Unsplash

ANWB

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij uw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die u van de ANWB gewend bent.

Unsplash

Enra

Wij werken met Unigarant en Enra, maar is uw fiets via een andere maatschappij verzekerd kunnen wij de afhandeling van de schade waarschijnlijk ook voor u regelen.