Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Fietsendragers

Veilig en gemakkelijk onderweg

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

Thule EasyFold XT 933

Veilig inklapbaar en eenvoudig te monteren en te gebruiken.
​​​​​​​Thule EasyFold XT 2 fietsendrager voor op de trekhaak is een volledig opvouwbare, compacte en gebruiksvriendelijke fietsendrager voor op de trekhaak voor een breed scala aan fietsen en e-bikes. Het laden van zware fietsen gaat moeiteloos en met de optionele laadklep is het nog makkelijker. Deze duurzame fietsendrager geeft je ook volledige toegang tot de kofferbak, zelfs met de fietsen erop. Vouw de fietsendrager op tot een compact formaat en berg hem op in je kofferbak, perfect voor een spontaan fietsavontuur. Voor ongebruikelijke fietsgeometrieën of oversized frames, breng je fiets naar een van onze Thule dealers om hem eerst te testen.
 

Unsplash
Unsplash

Uebler i21

De kleinste fietsendrager die er is! De kleinste en lichtste drager die Uebler tot nu toe ooit ontwikkeld heeft. Een geslaagde symbiose tussen een intelligente lichte bouwwijze en perfecte ingenieurskunst. De dragers beschikken over een volledige iQ-sluiting zonder hefboom, die het gebruik nog eenvoudiger maakt.
De nieuwe i-serie staat consequent voor veiligheid, productkwaliteit en belastbaarheid.
Made in Germany – met 3 jaar garantie

Uebler F24

Fietsendrager voor 2 fietsen. Met een gewicht van slechts 12 kg en een vouwmaat van 61 x 20 x 60 cm is de F24 de kleinste en lichtste koppelingsdrager voor twee fietsen. Het lichte gewicht zorgt voor de grootst mogelijke lading en is daarom ook bijzonder goed geschikt voor het vervoer van zwaardere fietsen zoals e-bikes en/of pedelecs. De F24 is stabiel, licht en bevat de essentiële functies uit het Uebler innovatiespectrum, om het bevestigen aan de koppeling, evenals het plaatsen van de fietsen aanzienlijk te vereenvoudigen.
Een geslaagde symbiose tussen een intelligente lichte bouwwijze en perfecte ingenieurskunst. “Made in Germany” – met 3 jaar fabrieksgarantie

Unsplash
Unsplash

Thule dak- en trekhaakdragers

Thule-fietsendragers zijn deskundig ontworpen om het veilig en gemakkelijk te maken uw fiets te vervoeren. Of u nu een passie hebt voor fietsen op de weg of voor fietsvakanties met het gezin - Thule heeft een fietsdrager voor elke soort fietser.

Welke drager past bij u? 

​​​​​Wilt u erachter komen welke drager het best bij u past?
Kom langs in onze winkel voor een passend en vrijblijvend advies door een van onze deskundige specialisten.

Unsplash