Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

ABUS

Stijlvol veilig

ABUS

Onze favorieten

HUD-Y

De futuristische nieuwe HUD-Y is de perfecte metgezel in de stad. Deze fietshelm staat voor coolness en past in elk stadsbeeld.
​​​​​​​Neem de diepe pasvorm van moderne mountainbikehelmen, de hoofdvorm van de GameChanger racefietshelm en voeg daar een dosis sci-fi styling aan toe. Voeg nu de oplaadbare, magnetisch bevestigde achter-LED toe en voilà - de moderne helm voor de stad! Aan de achterkant van het hoofd zit een magnetische USB-lichtstrip met vier verschillende lichtstanden. De brandduur hangt ervan af of Power Mode, Eco Mode, Blink Mode (knipperen) of Pulse Mode actief is. Naast vrij effen, fraaie kleuren zijn er ook signaalkleuren, bijvoorbeeld voor groepen mensen die werkzaam zijn in de beveiligingsindustrie. Iedereen die stijlvol en beschermd wil fietsen, kan niet om de ABUS HUD-Y Urban helm heen.

Unsplash
Unsplash

URBAN-I 3.0

BEKENDSTE CITY-HELM IN DUITSLAND - Met de Urban-I 3.0 is de derde generatie van een van de bekendste City-helmen van Duitsland verkrijgbaar. Populair bij vrouwen en mannen, jong en oud. De Urban-I 3.0 is een perfect uitgeruste stedelijke fietshelm met veel praktische features. Met de vele nuttige functies en het uitgekiende concept is de Urban-I 3.0 een van onze meest succesvolle helmen.

HYBAN 2.0

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN​​​​​​​ - De Hyban 2.0 combineert een extra harde, robuuste schaal met een extra grote ventilatie openingen. In combinatie met het felle, geïntegreerde LED-achterlicht maakt dit de Hyban 2.0 de perfecte helm voor dagelijkse gebruik in de stad.

Unsplash
Unsplash

ABUS Sloten

Rondom beveiligd - A​​​​BUS beschikt met zijn hoogwaardige beugel-, ketting- en vouwsloten, gepantserde en normale kabelsloten en spiraalsloten over een volledig spectrum aan sloten.

Welke helm past bij u? 

​​​​​Wilt u erachter komen welke helm het best bij u past?
Kom langs in onze winkel voor een passend en vrijblijvend advies door een van onze deskundige specialisten.

Unsplash