Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Schindelhauer

Vakmanschap op twee wielen

Bekijk ons aanbod
Schindelhauer

Onze favorieten

Greta

Ontdek de Schindelhauer Greta, de ultieme fiets voor dames, bij Janssen Fietsen. Deze unieke fiets combineert vakmanschap met een elegante uitstraling en is uitgerust met hoogwaardige kenmerken zoals een soepele Gates riemaandrijving, een lichtgewicht aluminium frame en een comfortabele sportieve zithouding. Ervaar de perfecte mix van stijl en functionaliteit met de Schindelhauer Greta.

Unsplash
Unsplash

Gustav

Duik in een ongekende fietservaring met de Schindelhauer Gustav, exclusief verkrijgbaar bij Janssen Fietsen. Deze meesterlijk vervaardigde herenfiets combineert technologische vernuftigheid met een adembenemend design. Met zijn fluisterstille Gates riemaandrijving, lichtgewicht aluminium frame en sportieve zithouding, staat de Gustav garant voor een rit vol dynamiek en comfort. Ontketen je avontuurlijke geest op de weg met de Schindelhauer Gustav

Mahle

Betreed de grensverleggende wereld van fietsinnovatie met de elektrische Schindelhauer-modellen, uitgerust met Mahle-motoren, beschikbaar bij Janssen Fietsen. Ervaar de ultieme soepelheid van de Gates riemaandrijving, het lichtgewicht aluminium frame en een sportieve zithouding die je rijervaring naar ongekende hoogten tilt. Maar dat is nog niet alles, ontdek de verborgen kracht van de onzichtbare accu en connectie met je Apple-watch als display. Duik in de toekomst van fietsen met Schindelhauer en beleef avontuur op elke straathoek.

Unsplash
Unsplash

Friedrich

Uitgerust met het betrouwbare Schimano Alfine 11-speedsysteem en vervaardigd uit lichtgewicht aluminium, biedt de Schindelhauer Friedrich een soepele en efficiënte rijervaring. Met de toevoeging van hoogwaardige Supernova-verlichting en de duurzame Gates CDX-riem, ervaar je niet alleen een geruisloze en onderhoudsarme aandrijving, maar ook een stijlvolle en functionele fiets. Ervaar moeiteloze elegantie en geavanceerde prestaties met de Schindelhauer Friedrich.

De nieuwe Heinrich

​​​​​Een staaltje technologisch meesterschap. Met een lichtgewicht aluminium frame, hydroforming aluminium vork en krachtige Bosch Performance CX-motor biedt deze fiets een dynamische en soepele rijervaring. De Gates Carbon Drive CDX zorgt voor een geruisloze en onderhoudsarme aandrijving, terwijl de ENVIOLO TR en automatische eShift-functionaliteit het schakelen moeiteloos van u overnemen. Verfijnde details zoals Supernova-verlichting en Brooks B17-zadel benadrukken de premium kwaliteit. De Schindelhauer Heinrich Enviolo garant voor een hoog niveau van prestaties en veelzijdigheid. Ontdek de toekomst van fietsen - innovatief, elegant en klaar voor de rit.

Unsplash