Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Riese & Müller

Duitse Exclusiviteit

Bekijk ons aanbod

Onze favorieten

Ontdek en ervaar

Riese & Müller, het bewijs dat Duitse degelijkheid gepaard kan gaan met mooi design. De sterk uitgeruste fietsen van Riese & Müller zijn extreem ruim inzetbaar, rondje naar de supermarkt of rondje door de Alpen, de Riese & Müllers kunnen t allemaal aan. Door de bredere band en krachtige motor geven ze de bestuurder het vertouwen om ook de onverharde wegen te volgen en je mee te nemen op een ontdekkingsreis door alle terreinen. 

De Cruiser2. Ontspannen door de stad.

       Met de Cruiser2 gaat u stijlvol en ontspannen op pad. Het tijdloze ontwerp overtuigt door de elegante kleurencombinatie van frame, zadel en 28”-banden en de decente blikvanger in bruine lederlook en maakt van de Cruiser2 een echte eyecatcher. De standaard frametas maakt de retrolook helemaal af en zorgt dankzij de goed beschermde accu en de ruimte voor kleinere voorwerpen voor een ontspannen dagelijks gebruik.

Dubbele kracht die van binnenuit
Sportief en veilig op pad

De Nevo4. Elke dag sportief op pad.

Sportief design en veel rijcomfort: de Nevo4 is een echte allrounder voor dagelijks gebruik. Het markante framedesign met de lage instap maakt een comfortabele handling in elke situatie mogelijk. De krachtige Performance Line CX-motor en de volledig geïntegreerde 625 Wh-accu brengen u veilig naar uw bestemming. Ook langere ritten kunt u moeiteloos aan, dankzij de optionele accu van 750 Wh.

De Charger4. Verlengt het rijplezier.

De Charger4 is de alledaagse e-bike voor langdurig fietsplezier, waarbij de verende voorvork en verende zadelpen voor een hoog rijcomfort zorgen. Dankzij een volledig geïntegreerde accu van 750 Wh is deze bike perfect geschikt voor alle dagelijkse ritten en nog veel meer. Met het nieuwe systeem van Bosch bent u iedereen steeds een stap voor en behoudt u dankzij de geïntegreerde cockpit met display en de LED Remote altijd het overzicht. En als u het overzicht toch een keer onverhoopt kwijt bent, wijst de permanente verlichting met daglichtlampen u de weg.

Displays, van simpel tot smart

Riese & Müller leasen

​​​​​Het leasen van een Riese & Müller is net als het leasen van een auto: voor een vast bedrag per maand rijdt jij op een splinternieuwe fiets van hoge kwaliteit. In het complete leaseplan is alles al geregeld: pechhulp, onderhoudsbeurten, service, reparaties en verzekering. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van je fietsritjes.

Riese & Müller leasen