Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Janssen Fietsen

Premium Fietsspecialist

Navigeer
Janssen Fietsen


Unsplash

Het verhaal

Al sinds 1924 is onze fietsenwinkel, eerst eenvoudig M. Janssen genoemd, ontstaan aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot M. Janssen 2wielerparadijs, waar de fietsliefde in de lucht hing.

Met de komst van de volgende generatie verdween de M stilletjes uit de naam, en zo werd het simpelweg Janssen 2wielerparadijs. Waar de passie voor fietsen al generaties doorgegeven.

​​​​​​​In 1997 hebben wij ons aangesloten bij Profile, als Profile Janssen, zoals u ons de afgelopen 20 jaar gekend heeft. Nu, in 2024, hebben we afscheid genomen van deze retailorganisatie om onze eigen weg te gaan. Onder onze eigen vlag, met onze eigen naam: Janssen Fietsen. 

Dat is ons verhaal, een verhaal dat al 100 jaar wordt geschreven door de familie Janssen.

Uw reviews

Het is niet slechts de verkoop van fietsen, maar eerder het creëren van een ervaring waar klanten keer op keer op kunnen rekenen. Laat me je vertellen over enkele buitengewone momenten die klanten deelden.

Een recente klant, na de aanschaf van een Koga F3.0 S, was vol lof over de dienstverlening. "Perfect geholpen! De heren namen ruimschoots de tijd om verschillende fietsen te vergelijken en alles uit te leggen," delen zijn woorden de tevredenheid.

Een andere klant omschreef de winkel als een plek waar vriendelijkheid en een ruime keuze samenkomen. "Fijne winkel met aardige mensen, waarbij een gevoel van lokale ondernemer/familiebedrijf wordt gecombineerd met een groot aanbod en scherpe prijzen," lichtte hij toe, waarmee hij de warme sfeer van Profile Janssen benadrukte.

Terwijl de klanten terug blijven komen, getuigt een trouwe klant: "Voor de 2e keer nieuwe fietsen besteld bij Profile Janssen. En niet voor niets. Service en klantvriendelijkheid is hier nog de normaalste zaak van de wereld." Het lijkt erop dat de normen bij Janssen Fietsen verder gaan dan het gewone.

Een indrukwekkend staaltje klantenservice werd gedeeld door een tevreden klant die een tweedehands elektrische mountainbike kocht. "Batterij defect, gemeld, en gewoon een nieuwe toegestuurd gekregen!!! Wat een service zeg! Ongelofelijk goed bedrijf en super blij met de fiets," klonken zijn opgewonden woorden.

​​​​​​​Tot slot, een trouwe klant die al jaren de deuren van Profile Janssen binnengaat, sprak lovend: "Super goede fietsenzaak. We zijn al jaren klant en worden altijd uitstekend geholpen."

Unsplash


Unsplash
Unsplash
Unsplash