Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Gazelle

De vertouwde keuze

Bekijk ons E-Bike aanbod

Onze favorieten

D​​​eze alleskunner in comfortabel fietsen is dankzij de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. En omdat jij geen concessies doet in kwaliteit is deze fiets voorzien van een luxe afwerking met alle mogelijke extra’s. Doordat de accu is geïntegreerd in het frame heeft de fiets niet alleen een fraaie look, maar is deze ook extra stabiel door het lage zwaartepunt. Kortom: heerlijk licht fietsen met een stabiele wegligging. En doordat de Grenoble nu standaard is voorzien van een MIK-systeem drager maak je je Grenoble compleet met jouw ideale accessoire.

Unsplash
Unsplash

De Ultimate

Deze fiets laat je optimaal genieten van je vrije tijd. En fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Ontdek het zelf.

De Chamonix HMS

De Chamonix HMS is de ideale fiets voor woon-werkverkeer én verder. Want met de Chamonix wil je er ook in het weekend op uit. Een comfortabele en dynamische fiets die is ontworpen zonder de sportieve look uit het oog te verliezen. Ook naar het onderhoud heb je geen omkijken meer, zo is de fiets zeer onderhoudsarm dankzij de Nexus 5 naafversnelling en geruisloze Gates riemaandrijving.
​​​​​​​

Unsplash
Unsplash

De Orange

Deze allrounder in comfortabel fietsen is al decennia onze trots. Het is de perfecte fiets voor je dagelijkse rit. Overtuig jezelf van het comfort en de veiligheid van de brede lage instap. En gemak dient de mens: de accu is bevestigd op de drager en daardoor eenvoudig te verwijderen. Het markante Orange design is voorzien van de nieuwste kleuren en je maakt je Orange compleet met zelf gekozen accessoires dankzij de MIK-systeem drager.

De Paris

​​​​​De ontwerpers van Gazelle hebben de e-bike teruggebracht tot de essentie: een stijf frame met soepele motor voor een gunstige prijs. Dankzij de middenmotor en lage, brede doorstap is de Paris een bijzonder comfortabele fiets. Kortom: alles wat je nodig hebt voor duurzaam fietsplezier met de kwaliteit van Gazelle.

Unsplash