Al bijna 100 jaar de beste service!
Vakkundig advies op maat
Dé E-bikespecialist van de regio
Whatsapp berichten: 055-5212582

Plan Your Ride

De beste fietsroute-planners op een rijtje

Unsplash

Komoot

Toerfietsen is een van de natuurlijkste manieren om er op uit te trekken in de buitenlucht. Het gezoem van je banden die over de grond rollen, de wind in je gezicht die koeler wordt naarmate je sneller gaat – fietstochten zijn speciaal, en ze zijn helemaal bijzonder als je op de mooiste paden fietst. Met een stop bij een eettentje of op een terrasje is het ook het perfecte dagje uit voor jong en oud, families met kinderen of eigenlijk iedereen die kan fietsen. En of je nu in een lekker rustig tempo wilt fietsen of in recordtijd een steile klim wilt bedwingen, het is niet voor niets dat toerfietsen één van de populairste tijdverdrijven ter wereld is. Je hebt tenslotte alleen maar een fiets, een fietsroute en de wil om te fietsen nodig. Heb jij ze alledrie?

ANWB Eropuit App

In de Eropuit app vind je niet alleen fiets- en wandelroutes, maar ook onze fiets- en wandelknooppuntenplanners en inspiratie en tips voor een dag weg in Nederland. Bovendien vind je er exclusieve ledenvoordelen op uitjes, theaterproducties, stedentrips en meer. En gaat er onderweg iets mis? Via de app meld je eenvoudig pech of diefstal van je fiets. Wel zo handig.

Unsplash
Unsplash

Fietsnetwerk.nl

Met dezelfde visie ontwikkelden wij voor je de innovatieve en gebruiksvriendelijke Fiets App, een ideale combinatie tussen perfecte routebegeleiding en waardevolle informatie over de omgeving. Je gaat knooppunten fietsen opnieuw uitvinden door de buitengewone wijze waarop deze Fietsroute App je zal begeleiden langs de mooiste plekjes van Nederland. Natuurlijk is de Fietsnetwerk App gratis te downloaden in de App stores.​​​​​​​

Route.nl

Plan zelf een route vanaf je huisadres via knooppunten en zelfgemaakte (tussen)punten. Klik op het routeplanner symbool en start een route door een knooppunt in te drukken of met je vinger een eigen waypoint op de kaart te zetten. Vervolgens kan je knooppunten of eigen waypoints toevoegen. Als Premium-lid mag je onbeperkt routes opslaan.

Unsplash

Fietsknoop

Fietsknoop is een uitgebreid platform met een website en apps voor de recreatieve fietser. Op deze pagina vind je alle onderwerpen van Fietsknoop netjes op een rijtje. Klik op een item als je er meer van wilt weten!

Unsplash